lördag 25 juni 2011

Upplevelser

En upplevelse får en att leva upp! Ofta sker det i möten med vad andra har skapat. Bakom varje upplevelse finns alltid ett visst mått av kreativitet.

En naturupplevelse imponerar med vad naturen i all sin prakt har åstadkommit från kal vinter till blomstrande sommar. Prunkande grönska och rikedom väcker förundran över dess skaparkraft. En konsertupplevelse visar prov på toner nerplockade i samstämming harmoni. Kreativiteten bakom en middag i gott sällskap skapat av en god vän eller en vackert renoverad sekretär kan bli goda upplevelser vi bär med oss.

Kreativitet hos oss själva eller hos andra skapar starka upplevelser, och det är de upplevelserna som formar goda minnen att bära med sig. En riktig bagare ger liv åt mjölet genom degtråg och stora vilande, jäsande degar. Sådana bröd ger brödminnen att berätta om. Inredningsdetaljer som en kreativ blandning av gammalt och nytt är riktigt bra stämningsskapare och skapar intryck som vi minns. 

Kreativitet föds ofta ur drömmar och omvänt så skapar välnärda drömmar kreativitet och skaparkraft. 
Kreativitet föder upplevelser.
Upplevelserna formar goda minnen.
Det vi upplever och det vi har goda minnen av ger näring åt våra drömmar.
Den goda cirkeln är sluten.

Runt Knuten väntar ett pärlband av upplevelser!
Vi fyra som ligger bakom bloggen Runt Knuten har drömt om att skapa upplevelser för våra besökare som ger goda minnen att bära med sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade